Şirket Politikası
Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Politikası
• Tüm faaliyetlerde kalite ve gıda güvenliği standartları gerekliliklerine uymak, sistemleri sürekli olarak iyileştirmek ve geliştirmek,
• Tedarikçilerimizin ortak iş birliği ile birlikte hammadde ve ambalaj tedariğinden son ürün teslimatına kadar tüm işlem basamaklarında gıda güvenlik mevzuatları ve diğer yasal gereklilikleri en iyi şekilde yöneterek yasal mevzuata uygunluk sağlamak,
• Üretmekte olduğumuz ürünlerde ve proseste gerekli tüm mikrobiyolojik, kimyasal ve fiziksel analizlerin iç ve dış kaynaklı kontrolü ile güvenli ürün üretmek,
• Gıda güvenliği ve kalite kültürünün gelişimini ve sürekli iyileştirilmesini sağlamak,
• Müşteri memnuniyetine önem vermek, ihtiyaç ve beklentilerini en hızlı şekilde karşılamak,
• Üretim ve ürün ile temasta olan her bireyin görevlerinin bilincinde olması, hijyenik bir çalışma ve üretim ortamı sağlanması için sürekli eğitimler vermek,
• Tüm çalışanlarımızla, yönetim sistemlerinin etkinliğinin önemi hakkında gerekli iletişimi kurmak, yetkinliklerinin iyileştirilmesi ve bağlılıkları için eğitimler de dahil olmak üzere, gereken tüm faaliyetleri gerçekleştirmek,
• Gıda Güvenliği yönetim sistemlerinin amaçlanan sonuçları yerine getirme başarısını periyodik olarak gözden geçirmekte, gerçekçi karar alma yaklaşımımız sayesinde, gerekli iyileştirmelerin zamanında hayata geçirilmesini güvence altına almak,
• Ürünlerimizin tüketicilerimiz tarafından güvenle tüketilmesi için gıda güvenliği ekibimiz tarafından taklit ve tağşişi önlemeye yönelik önlemleri titizlikle uygulamak,
• İş sağlığı ve güvenliği konularındaki tüm riskleri değerlendirmek ve koruyucu önlemleri almak, bulaşıcı hastalıklar ile ilgili gerekli testleri yaptırıp kontrolünü sağlamak,
• Gıda israfını azaltmak,
• İklim değişikliğinin farkındalığına sahip olup sürdürülebilir çözümler bulmak,
• Tüm bu maddelerin uygulanabilmesi için gerekli asgari gücü ve finansı sağlamak,
• Tüm faaliyetlerde kalite ve gıda güvenliği standartları gerekliliklerine uymak, sistemleri sürekli olarak iyileştirmek ve geliştirmek,
• Tedarikçilerimizin ortak iş birliği ile birlikte hammadde ve ambalaj tedariğinden son ürün teslimatına kadar tüm işlem basamaklarında gıda güvenlik mevzuatları ve diğer yasal gereklilikleri en iyi şekilde yöneterek yasal mevzuata uygunluk sağlamak,
• Üretmekte olduğumuz ürünlerde ve proseste gerekli tüm mikrobiyolojik, kimyasal ve fiziksel analizlerin iç ve dış kaynaklı kontrolü ile güvenli ürün üretmek,
• Gıda güvenliği ve kalite kültürünün gelişimini ve sürekli iyileştirilmesini sağlamak,
• Müşteri memnuniyetine önem vermek, ihtiyaç ve beklentilerini en hızlı şekilde karşılamak,
• Üretim ve ürün ile temasta olan her bireyin görevlerinin bilincinde olması, hijyenik bir çalışma ve üretim ortamı sağlanması için sürekli eğitimler vermek,
• Tüm çalışanlarımızla, yönetim sistemlerinin etkinliğinin önemi hakkında gerekli iletişimi kurmak, yetkinliklerinin iyileştirilmesi ve bağlılıkları için eğitimler de dahil olmak üzere, gereken tüm faaliyetleri gerçekleştirmek,
• Gıda Güvenliği yönetim sistemlerinin amaçlanan sonuçları yerine getirme başarısını periyodik olarak gözden geçirmekte, gerçekçi karar alma yaklaşımımız sayesinde, gerekli iyileştirmelerin zamanında hayata geçirilmesini güvence altına almak,
• Ürünlerimizin tüketicilerimiz tarafından güvenle tüketilmesi için gıda güvenliği ekibimiz tarafından taklit ve tağşişi önlemeye yönelik önlemleri titizlikle uygulamak,
• İş sağlığı ve güvenliği konularındaki tüm riskleri değerlendirmek ve koruyucu önlemleri almak, bulaşıcı hastalıklar ile ilgili gerekli testleri yaptırıp kontrolünü sağlamak,
• Gıda israfını azaltmak,
• İklim değişikliğinin farkındalığına sahip olup sürdürülebilir çözümler bulmak,
• Tüm bu maddelerin uygulanabilmesi için gerekli asgari gücü ve finansı sağlamak,
